Eiffelovka 3D puzzle

Zajímavá alternativa ke klasickému puzzle, model v unikátní formě 3D puzzle, v tomto případě pařížské Eiffelovy věže. Kreativní, naučná či sběratelská skládačka je navíc dekorativní a není problém po složení ji vystavit dokonce i tehdy, pokud všechny stěny již jsou vyzdobeny jinými puzzle. Hrdě ji totiž umístíte na poličku...




3D puzzle je dokonalou replikou známé věže, skládající se z 35 pěnových dílků s kvalitním papírovým potiskem. Učí trpělivosti a tvořivosti, kromě zábavy děti navíc získají i obecný přehled aniž by museli cestovat. Jednotlivé dílky modelu Eiffelovky se vylamují z archu a poté skládají do sebe, není potřeba nůžky ani lepidlo.





Eiffelova věž byla postavena v letech 1887 až 1889 společností Gustave Eiffel & Cie k příležitosti stoletého výročí Francouzské revoluce pro Světovou výstavu, je 324 metrů vysoká a její samostatně složený model nyní můžete mít ve svém pokoji.

Nechcete aby Vaše dítě sedělo stále u televize nebo počítače a klasická puzzle už není na zdi kam dát? Nechte ho poskládat unikátní 3D puzzle!